Apáczai ösztöndíj - Módosult a határidő!

Módosult az Apáczai ösztöndíj pályázat benyújtási határideje, 2022. február 18. péntek, 12:00 óráig lehet benyújtani az Apáczai ösztöndíj pályázatát a Krétán keresztül!

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal az „Apáczai ösztöndíjprogram – támogatás pályázat útján” pályázatot hirdet, amelynek benyújtására nappali rendszerű szakmai oktatásban tanulói jogviszonnyal rendelkező, szakképző iskola, illetve technikum 9. és 10. évfolyamának tanulói jogosultak.

A rászorultsági helyzet és jó tanulmányi eredmény alapján pályázat útján nyújtható támogatás a 2021/2022. tanév II. félévétől igényelhető a KRÉTA rendszeren keresztül. Az ösztöndíjat elnyert tanulók tehetséggondozó támogatását mentor segíti.

A pályázat benyújtásának módjáról a KRÉTA rendszerben kiküldésre került tájékoztató ad segítséget. Az Apáczai ösztöndíjjal kapcsolatos tudnivalók megtalálhatók a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal saját nive.hu honlapján és a szakképzési tájékoztatási és információs központ keretében működtetett ikk.hu honlapon is.