Elismerő oklevélben részesült Hegedüs Tamás a kiberbiztonságot tudatosító tevékenységéért

Hegedüs Tamás, a Tatabányai SZC Széchenyi István Gazdasági és Informatikai Technikum oktatója rangos elismerést vehetett át a European CyberCup Learn-A-Thon versenyen tanúsított kiemelkedő aktivitásáért, a Cisco Hálózati Akadémia Introduction to Cybersecurity kurzusának népszerűsítésért.

Az IOK2024-en (Informatikai Oktatási Konferencia) kollégánk, Hegedüs Tamás rangos elismerést vehetett át a European CyberCup Learn-A-Thon versenyen tanúsított kiemelkedő aktivitásáért, a Cisco Hálózati Akadémia Introduction to Cybersecurity kurzusának népszerűsítésért.

A „Bevezetés a kiberbiztonságba” elnevezésű interaktív CISCO-s tananyag és vizsga teljesítését szervezte be meg iskolájában, a Tatabányai SZC Széchenyi István Gazdasági és Informatikai Technikumban. Ehhez a munkához több – nem csak informatikus – kolléga is csatlakozott, így szinte az egész iskolánk elvégezte ezt a rövid tanfolyamot.

Az angol nyelvű tananyag nem csak informatikusoknak szól, hanem mindenkinek aki saját biztonságát szem előtt tartva szeretne internetezni. (Kiemelt témák: banki csalások, jelszavak-, személyes adatok védelme, stb.).

Gratulálunk Tamásnak, a segítő kollégáknak és nem utolsó sorban diákjainknak, akik sikeresen elvégezték a kurzust és ezáltal hasznos XXI. századi tudásra tettek szert.