Alapy Gáspár Technikum és Szakképző Iskola

Fodrász

Ajánlott minden fiatal számára, aki szeret emberekkel foglalkozni, mások esztétikus megjelenéséhez hozzájárulni, a divatot ismertetni, ajánlani és irányítani.
Megtekint

Gyógyszerkészítmény-gyártó

Alapvető gyógyszerkészítmény-gyártási műveleti feladatokat hajt végre
Megtekint

Villanyszerelő

Épületek, létesítmények és hálózatok hagyományos és intelligens villamos és napelemes rendszerének kialakítását végző szakember.
Megtekint

Festő, mázoló, tapétázó

Feladata a különféle alapfelületek festése, mázolása, díszítése, megóvása a környezet hatásaival szemben.
Megtekint

Gépjármű-mechatronikai technikus

A Gépjármű-mechatronikai technikus a gyártósorról lekerülő új autó műszaki átvételénél végzi feladatait.
Megtekint

Hegesztő

Különálló szerkezeti elemként készült gépalkatrészeket, szerkezeti elemeket egymáshoz rögzít, különféle hegesztési technikák alkalmazásával.
Megtekint

Vegyész technikus

Kémiai és fizikai vizsgálatokat, klasszikus mennyiségi és minőségi analitikai és műszeres elemzéseket készít elő, végez és dokumentál.
Megtekint

Intézmény címe: 2900 Komárom Táncsics Mihály utca 73.

Telefon: +36-70/684-8619

E-mail: alapy@tszc.hu

Igazgató: Zsidi Henriett

OM azonosító: 910006/009

“Alapyzd meg a jövőd iskolánkban! Egy jó szakmaválasztással életre szóló döntést hozhatsz! Képzéseink az iparban, szolgáltatásokban keresett szakmákra készítenek fel! Kreatív, gyakorlatias, műszaki gondolkodású vagy? Gyere hozzánk! 3 év alatt versenyképes szakmát  szerezhetsz. (Munka mellett 2 év alatt érettségizhetsz.) 5 éves technikumi képzéseink végén érettségit és emelt szintű érettségivel egyenértékű technikusi végzettséget szerezhetsz. Az emelt szintű érettségi vizsga a szakirányú főiskolai/ egyetemi továbbtanulásnak feltétele és biztosítéka. Ösztöndíjban részesülsz, bármely szakmát választod! Jól felszerelt tanműhelyünkben és külső képzőhelyeken biztosítjuk a vizsgára történő felkészülést. Tanműhelyünk melletti épületben (Komáromi  Kollégium) kollégiumi elhelyezésre is van lehetőség! Válassz egy szakmát vagy válaszd a szakmát és érettségit együtt! Válaszd az Alapyt!”
TSZC-logo-final-dark

kapcsolat