B&O

A B&O Kft. egy 13 éve Komáromban működő, ipari automatizálással, robotikával, és mérnökirodai szolgáltatást nyújtó 100%-ban magyar tulajdonban lévő high-tech technológiákkal foglalkozó cég.

Állandó létszáma 40-50 fő körül mozog, alvállalkozókkal is együttműködve nagy erőforrás igényes feladatokat is képes ellátni.

A szakterületén igazi profi a cég megítélése, és híre, amiért nagyon sokat tesz mind a tulajdonosi, mind a munkavállalói csapat. Folyamatos képzések, a legújabb technológiák ismerete elengedhetetlen ebben a roppant gyorsan változó ipari szegmensben. Az automatizálás és a robotika egy hatalmas robbanás előtt álló iparág, ami hosszú időre biztos megélhetést tud nyújtani az ebben a szakirányban gondolkozóknak.

A cégben a villamosmérnök, gépészmérnök, mechatronikai mérnök, villanyszerelő, lakatos, CNC programozó gépkezelő egyaránt megtalálhatja a számítását.

A tanulmányok alatt lehetőség van bekapcsolódni a munkába, és megismerni a szervezeti működést, a feladatok sokrétűségét.

A B&O Kft. biztos pont, a folyamatos szakmai fejlődést támogató fiatalos, családias légkörű cég azon fiatalok számára nagyszerű választás, akik elkötelezettek a saját és vállalatuk fejlődése mellett.