Fellner Jakab Technikum és Szakképző Iskola

Fodrász

Ajánlott minden fiatal számára, aki szeret emberekkel foglalkozni és mások esztétikus megjelenéséhez hozzájárulni, valamint a divatot ismertetni, ajánlani és irányítani is.
Megtekint

Faipari technikus

Alkotó, kreatív munkával hoz létre használati tárgyakat, melyek hétköznapjainkban nélkülözhetetlenek és kényelmünket szolgálják.
Megtekint

Burkoló

Az épületek és építmények kültéri és beltéri hidegburkolatait, valamint a beltéri fal és padlófelületek melegburkolatát készíti, javítja és bontja. Tan. ter. kód: 0066
Megtekint

Divatszabó

A szín és forma divatirányzatoknak megfelelő egyedi vagy konfekcionált öltözéket állít elő.
Megtekint

Kozmetikus technikus

Alap és kiegészítő műveleteket végez, diagnosztizál, kezelési tervet állít össze, professzionális kozmetikumokkal dolgozik.
Megtekint

Magasépítő technikus

Azon tanulóknak ajánljuk ezt a képesítést, akik szeretnek a szabadban dolgozni, alkotni, létrehozni és látni ennek kész eredményét.
Megtekint

Festő, mázoló, tapétázó

Feladata az alapfelületek festése, mázolása, díszítése, megóvása a környezet hatásaival szemben. Tan. ter. kód: 0067
Megtekint

Gépi és CNC forgácsoló

Ajánlott minden fiatal számára, aki szereti a gépeket, érdekli a forgácsolás és egyedi termékek előállítása.
Megtekint

Asztalos

Különböző rendeltetésű és szerkezetű bútorok, nyílászárók és belsőépítészeti munkák elkészítését és szerelését, valamint javítását és felújítását végzi.
Megtekint

Kőműves

A kőműves hozza létre az épületek alapjait, legfőbb szerkezeteit, boltíveket és boltozatokat, lépcsőket épít, elvégzi a külső és belső vakolást. Tan. ter. kód: 0068
Megtekint

Központifűtés- és gázhálózatrendszer szerelő

Kiépíti és karbantartja a központi fűtéshez és a gázüzemű berendezésekhez tartozó vezeték és égéstermék-elvezetés rendszereit.
Megtekint

Intézmény címe: 2800 Tatabánya, Pilinszky János utca 3.

Telefon: +36-70/684-8757

E-mail: fellner@tszc.hu

Igazgató: Zwickl Krisztián

OM azonosító: 910006/014

„Egy jó szakma felér egy diplomával!” Iskolánk megadja a lehetőséget álmaitok megvalósítására, olyan szakmai végzettség megszerzésére, amellyel gond nélkül el tudtok helyezkedni, hosszú távon tudjátok biztosítani a jövőtöket, a folyamatos szakmai fejlődéseteket is. A megyében egyedülállóan itt van digitális közösségi alkotóműhely, amit a tanulók használhatnak. Mindenki ösztöndíjat kap! Oktatóink nemcsak a szakmai felkészültségre, az élet pozitívumaira és nehézségeire igyekeznek felkészíteni, hanem tartalmas élményekben gazdag diákéveket is garantálnak. Várunk szeretettel, tudd meg milyen jó Fellneresnek lenni!”