SPAR

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1990-ben alakult, azóta – a vásárlói vélemények által is visszaigazoltan – eggyé vált a magas színvonalú, minden tekintetben minőségi szolgáltatást nyújtó kereskedelem fogalmával.

Az ország egyik vezető élelmiszer-kereskedelmi láncaként 2019 végén 348 SPAR szupermarketünk mellett 34 INTERSPAR-t és 190 franchise üzletet, tehát összesen 572 egységet üzemeltetettünk.

Áruházaink ellátásáról bicskei és üllői logisztikai egységeink gondoskodnak, melyeket folyamatosan bővítünk és korszerűsítünk, ahogyan üzleteinket is. A logisztikai központokban dolgozzák fel az áruházak megrendeléseit, ide érkeznek be a termékek, és itt készítik össze, illetve innen juttatják el a cikkeket a SPAR és INTERSPAR üzletekbe. A bicskei raktárbázis ad helyet társaságunk adminisztratív központjának is.

A kiskereskedelmi láncok között egyedülálló módon húsfeldolgozó üzemmel is rendelkezünk, valamint késztermékeket előállító, ún. convenience egységet is működtetünk. Több mint 13.000 munkavállalónkkal Magyarország egyik legnagyobb munkaadója vagyunk.

Tevékenységünk fókuszában a vásárló áll, partnernek tekintjük őket és minden területen a vevőket kiszolgáló üzletpolitikát és gyakorlatot folytatunk.

Jelentkezz hozzánk bátran! SPAR és INTERSPAR üzleteinkben, valamint logisztikai központjainkban is fogadunk tanulókat. Számtalan kollégánk foglalkozik azzal, hogy a lehető legmagasabb színvonalon sajátíthasd el a szakmádhoz szükséges ismereteket.

Az alábbi tanulókat tudjuk fogadni gyakorlatra:

Sikeres szakmai vizsga esetén munkát tudunk ajánlani a kereskedelem ágazatban végzett tanulóknak:

A logisztikai technikus végzettséget szerző tanulókat az alábbi munkakörökben tudjuk foglalkoztatni:

Ha egy jó csapatban, megbecsülve szeretnéd szakmád gyakorlati részét elsajátítani, akkor várunk a SPAR Magyarországnál!