Bemutatkozás

#KezedbenAJövő

Bemutatkozik a Tatabányai Szakképzési Centrum

A Tatabányai Szakképzési Centrum Tatabánya, Tata, Komárom, Kisbér, Oroszlány városokban 11 szakképző intézményt működtet.

Alapvető küldetésünk, hogy az IPAR 4.0. kihívására válaszolva olyan képzett hallgatókat bocsássunk ki szakképző intézményeinkből, akik a jövő feladataira is felkészültek.

Feladatunkat alapvetően három szegmensben látjuk el

bemutatkozas_11

Intézményeinkben nappali képzés keretében a jövő technikusait és szakmák mestereit képezzük. Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy olyan szakembereket képezzük, akik munkaerő-piacon megállják helyüket, tanult szakmájukra alapozva képesek legyenek önmaguk és családjuk jövőjét megteremteni.

bemutatkozas_22

Felnőttek szakmai oktatása keretében naprakész tudást szeretnénk adni mindazon hallgatóinknak, akik felnőttként beülnek az iskolapadba azért, hogy adott szakmájukban tovább képezzék magukat vagy új szakmát tanuljanak, amivel megnő az állásbiztonságuk a munkahelyükön vagy éppen erre alapozva új munkahelyre tudnak pályázni.

bemutatkozas_33

Projektjeinkben oktással és foglalkoztatással kapcsolatos speciális feladatot valósítunk meg egy-egy célcsoportra fókuszálva, javítva munkaerő-piaci esélyeiket.

Previous slide
Next slide
#KezedbenAJövő

Kiemelt szerepet tölt be szervezetünk életében a munkáltatókkal történő aktív kapcsolattartás, hiszen az igényeik alapján indítjuk iskolarendszerű nappali és felnőtt oktatási csoportjainkat.  Számos munkáltatót a duális képzés keretében köszöntünk partnereink között.

Oktatóink, dolgozóink a szakképzésben elkötelezett munkatársak, akik hosszú évek alatt a megyében sok ezer fiatalt indítottak el az életben egy-egy jó szakmával felvértezve.

Kívánjuk, hogy internetes oldalunkon sikeresen tájékozódjon és  megtalálja a keresett információt.

Szeretnénk, ha a jövőben tanulóként, hallgatóként vagy munkáltatói partnerként köszöntenénk Önt is!

Bemutatkozik a Tatabányai Szakképzési Centrum iskolapszichológusa

Intézményünkben lehetőségük van mind a szülőknek és mind a diákoknak arra, hogy iskolapszichológusunk segítségét kérjék.

Pályázati felhívás

Igazgatói pályázati kiírás