Tatabányai Szakképzési Vizsgaközpont

Tisztelt Érdeklődő!

A Tatabányai Szakképzési Vizsgaközpont 2021. május 10-én jött létre az új szakképzési rendszer részeként.

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság általi akkreditáció megszerzése után a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény, valamint a szakképzésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 12/2020. (II.7.) Kormány rendelet alapján akkreditált vizsgaközpontként lesz lehetőségünk működni. A TSZVK a törvényi előírásoknak, valamint a MSZ EN ISO/IEC 17024:2013 szabvány rendelkezései és az ezekre épülő belső szabályozásoknak megfelelően szervezi és bonyolítja le a szakma, részszakma megszerzésére irányuló szakmai vizsgát, illetve a szakképesítés esetén a képesítő vizsgát.
Akkreditált vizsgaközpontként a szakmai vizsgákat az Innovációs és Technológiai Miniszter által jóváhagyott Képzési és Kimeneti Követelményekben, illetve a képesítő vizsgákat Programkövetelményekben meghatározottak szerint szervezzük meg.
Célunk, hogy mind az oktatás, mind a gazdasági szereplők részéről felmerülő igényekre az Ipar 4.0 által támasztott kihívásoknak megfelelően, gyorsan és rugalmasan reagálva, szakszerű vizsgaszervezéssel és lebonyolítással járuljunk hozzá, és minél több jelentkező számára tegyük lehetővé a szakmai végzettség megszerzését.

Kiss Sándor Miklós
Vizsgaközpont vezető

Közérdekű információk

Aktuális

FELHÍVÁS

A pályázati felhívásunkra már jelentkezett vizsgáztatókat, szakértőket arra kérjük, hogy az új programkövetelmények megjelenése miatt nézzék meg szakképesítések változását és az előző jelentkezéshez képest új szakképesítéseket egy e-mailben küldjék meg a vizsgakozpont@tszc.hu címre, amennyiben szeretnének ezekben is közreműködni!

Elérhetőségek:

Tatabányai Szakképzési
Vizsgaközpont

Vizsgaközpont vezető

Minőségirányítási vezető