Pedagógus Nap alkalmából köszöntöttük szakképző intézményeink oktatóit

Pedagógus Nap alkalmából köszöntöttük szakképző intézményeink oktatóit

Az ünnepségen az igazgatók, igazgatóhelyettesek és a Tatabányai Szakképzési Centrum vezetősége vett részt. A TSZC Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola tanulói műsorral kedveskedtek a megjelent vendégeknek. Majd Pákozdi Szabolcs, a Tatabányai Szakképzési Centrum főigazgatója beszédében értékelte a 2022/2023. tanévet és egyben megköszönte a vezetők együttműködő munkáját. Ezt követően Czunyiné dr. Bertalan Judit, kormánybiztos osztotta meg ünnepi gondolatait, a szakképzésben dolgozó oktatók munkájának fontosságáról. 

Minden évben három, kiemelkedő eredményű oktatót díjazzunk. Az idén Adorjánné Lantos Szilvia, a TSZC Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikuma oktatója, Galambosné Wágner Rita, a TSZC Alapy Gáspár Technikum és Szakképző Iskola oktatója, és Triff-Árkosi Anikó, a TSZC Fellner Jakab Technikum és Szakképző Iskola oktatója vehette át főigazgató úrtól a díszoklevelet. Ezúton is köszönjük a lelkes és eredményes oktatói tevékenységüket. Patakiné Slezák Ágnes, a TSZC Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola igazgatójától nyugdíjba vonulásának alkalmából köszöntünk el, felidézve a több évtizedes kiemelkedő oktatói és vezetői munkáját. Az ünnepséget követő állófogadáson Bencsik János, miniszterelnöki biztos pohárköszöntőjében köszönte meg a pedagógusok egész éves munkáját.

Nagyon köszönjük a TSZC Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola dolgozóinak a színvonalas szervezést és vendéglátást!