PROFI-T-ABILITY regionális verseny

PROFI-T-ABILITY regionális verseny a TSZC Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikumban

A PROFI-T-ABILITY Magyarország első logisztikai társasjátéka, melyet a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetői Klubjának néhány elhivatott és lelkes tagja hozott létre. A PROFI-T-ABILITY összeállításában, stílusában a piacon egyedülálló társasjáték, de még ennél is több. A kitalálók egy olyan platformot alkottak, melynek köszönhetően lehetőség nyílik az élményalapú kapcsolatteremtésre vállalatok, iskolai intézmények és diákok között. A jövő tehetségei számára kötetlen formában ismerkedhetnek meg különböző iparágakkal és betekintést nyerhetnek hazai nagyvállalatok mindennapi működésébe. 

2023-ban a verseny regionális selejtező lebonyolítására a Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikumot kérte fel az NLV Klub. 

A 68 versenyző 7 oktatási intézményből érkezett. A TSZC-ből a Kereskedelmi, Vendéglátó és Idegenforgalmi Technikum és Szakképző Iskola, a Bláthy Ottó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, a Kultsár István Technikum és Szakgimnázium és a Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikum, Pápáról a Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium, Esztergomból a Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola, Budapestről a META Don Bosco Technikum és Szakgimnázium.

 A versenyzők közül az első nyolc jutott be az országos döntőbe. A Kossuth Lajos Gazdasági és Humán Technikum tanulói közül Szakács Patrik második helyezést, Beigelbeck Krisztián negyedik helyezést, Gacs Róbert pedig ötödik helyezést ért el.

Mindhárman a 12 b. osztály tanulói. 

 Gratulálunk nekik!