Hírek

Keri kiemelkedő ÁSZÉV eredményei

Az Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyén a Keriből Vendéglátóipari ismeretekből mind a négy nevezett tanuló a II. fordulóba, írásbeli döntőbe jutott!

Tovább »

KEMKIK felhívása kamarai gyakorlati oktatói képzésre

A kamarai gyakorlati oktatói képzés és vizsga célja, hogy biztosítsa az iskolai rendszerű szakképzésben gyakorlati képzést folytató szervezetnél kötelező szakmai gyakorlatukat töltő tanulókkal gyakorlati oktatóként foglalkozó, meghatározott szakképesítéssel és szakmai gyakorlattal rendelkező szakemberek számára a tudatos és színvonalas pedagógiai tevékenységet jelentő minősítés elérésének lehetőségét, a tanulók képzéséhez szükséges pedagógiai, szociálpszichológiai, kommunikációs és szakképzési adminisztrációs ismeretek elsajátítását.

Tovább »

2022. február 07-ig lehet pályázni az Apáczai ösztöndíjra!

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal az “Apáczai ösztöndíjprogram – támogatás pályázat útján” pályázatot hirdet, amelynek benyújtására nappali rendszerű szakmai oktatásban tanulói jogviszonnyal rendelkező, szakképző iskola, illetve technikum 9. és 10. évfolyamának tanulói jogosultak.

Tovább »